Herr Knekt funderar

En helt vanlig dag. Funderar en hel del på husprojektet som nu börjar hamna i skarpt läge då avtal ska signeras inom kort både för tomt och med husleverantör. Snart har vi passerat ett punkt som blir svårt att backa på, point of no return... Så ska något sätta stopp på projektet så är det nu det beslutet ska tas. Med tanke på alla varsel och prognoser om lång återhämtning ur krisen så är det med blandade känslor man ger sig in i detta. Härom dagen var det stormöte på Mizzy L's arbetsplats och även där sker en del omplaceringar och man slimmar organisationen för att bättre stå rustad inför sämre tider. När det blåser storm så gäller det ju att ha en bra strategi och vissa bygger vindskydd medans andra sätter segel. Vi är på väg att sätta segel och hoppas vi gör rätt!

Mizzy var hos tandläkaren idag och det är verkligen dags för mig också. Var nog 18 månader sedan sist.

Spader Kung är hemma denna vecka så nu är det en del läxfokus på kvällarna och pep-talk för skolarbetet som gäller. Ruter Dam kommer på fredag för att bo hos oss i helgen.

Junior är ofattbart lättsam och gullig. Helt galet faktiskt - nästan för underbar för att vara sann. Man vill liksom bara ta honom i famnen och flyga 30 varv runt jorden och visa honom hela världen så alla får se hur fin och go han är!
Nedan några bilder på andra medlemmar i Juniors fanclub. Farmor och Mormor!
Junior med Farmor sep 08Junior med Mormor sep 08

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0